Mike

My feedback

  1. 295 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    113 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Mike commented  · 

    Looking for new AIO cooler, will never buy. NZXT product again!

    Mike commented  · 

    I emailed email - johnny@nzxt.com also.

    Am looking for a new AIO Liquid Cooler

    Mike commented  · 

    I just installed the fans direct to a motherboard header using a 4 port fan hub, i control the fans with bios and the pump also.

    after setting your light display you can delete CAM software from your computer and the light display will stay.

    Mike commented  · 

    maybe a oven thermometer?

    Mike supported this idea  · 
    Mike commented  · 

    Ryzen 3600 with GA-AX370 Gaming 3 Mobo. CPU temp stuck at 50% in info viewer but am able to configure smart lighting which somehow reports temp accurate by colour. CAM is not reporting accurate temp in the info viewer tab but when you choose smart lighting and set colour temp to CPU, the colour temp reports the correct temp. This is confirmed thru the smart lighting APP which can control RGBFusion by mobile which is running simultaneous. My BIOS reports the temp correctly. I have fans and pump connected thru the cam software and not thru the mobo.

  2. 1,617 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    16 comments  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Mike commented  · 

    plug the fans into motherboard 4 pin header and control via PWN in Bios.
    leave the pump plugged into a CPU_Opt header or pump header and and control in bios with voltage.

    set the light show you want then uninstall CAM software, the light show will stay even with CAM software uninstalled.

    FANS are 4 pin so PWM, and Pump is 3 pin so voltage, for bios settings.

  3. 1,707 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    68 comments  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hi, if you have updated to 3.6.6 and are still having issues with your hardware or software, please open a new ticket and provide us with your logs so we can review what is happening.

    Please try to be as descriptive as possible concerning what you consider to be working incorrectly, by specifying what hardware you have and what it is not doing which it should be doing.

    This helps us greatly while trying to replicate the errors to verify why they are happening.

    Thank you.

    Mike supported this idea  · 
  4. 45 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    25 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Mike commented  · 

    Radeon RX 5700, not detected in CAM software.
    Ryzen 3600 CPU temp also shows 50c at all times
    Kraken X72 colour temp is working!

  5. 103 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    18 comments  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Mike commented  · 

    x72 Kraken, Ryzen 3600 CPU, CPU temp stuck at 50c

    Mike supported this idea  · 
  6. 28 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    5 comments  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Mike supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base