Anonymous

My feedback

  1. 573 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    15 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  2. 535 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    4 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  3. 1,431 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    14 comments  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 
  4. 1,488 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    49 comments  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hi, if you have updated to 3.6.6 and are still having issues with your hardware or software, please open a new ticket and provide us with your logs so we can review what is happening.

    Please try to be as descriptive as possible concerning what you consider to be working incorrectly, by specifying what hardware you have and what it is not doing which it should be doing.

    This helps us greatly while trying to replicate the errors to verify why they are happening.

    Thank you.

    Anonymous supported this idea  · 
  5. 28 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  CAM Ideas  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous shared this idea  · 
  6. 3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    4 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, I was asked by the devs to ask you to upgrade to 3.7.0 which is the latest update, by downloading from here: http://camwebapp.com/download/, and see if this fixes the issue.
    Concerning the Fan turning off after CAM opens,
    - Does it actually turn off or just run slow?
    - What setting do you currently have active?
    - Could you provide a screenshot of the software’s cooling tab?

    Thanks.

    Anonymous commented  · 

    This software is trash. Every time that I start up my PC, I'm never surprised about finding yet another issue with CAM either not recognizing computer components, my GPU, sometimes even my processor. I've attempted multiple re-installations, messing with drivers, messing with even my BIOS, and yet, CAM has never ending issues. At this point I wish NZXT was paying users to test and find the bugs in their ALPHA stage software. This is GARBAGE. NZXT get it together.

Feedback and Knowledge Base