Anonymous

My feedback

  1. 5 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, please try the latest update, version 3.6.6. We have made many improvements with that version and it is working more smoothly. Let us know if this issue is still happening to you after updating. Sorry for the previous inconveniences, and thank you for your help.

    Anonymous shared this idea  · 
  2. 1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  CAM Bugs » Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hi, please let us know if you are experiencing those problems with 3.6.4 or with a previous version? The last update addressed the following issues:
    -GPU overclocking settings will now save correctly
    -Fixed CAM not auto-starting minimized
    -Fixed Hue+ audio mode with a single channel
    -Fixed toggle buttons for lighting channels
    -Reduced CPU usage when using audio mode
    -Gridplus settings will now save correctly

    Anonymous commented  · 

    I have v3.6.4 and my Kraken setting is still missing under lighting.

    Anonymous shared this idea  · 
  3. 20 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    9 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    If you have updated to 3.6.2 and are still having issues with settings not saving or hardware not being detected, please try uninstalling and doing a clean install. If this still does not help. Please send us your PC specifications, including OS, Hardware and the Logs which you can find in the following places:

    C:\Users\Public\Documents\CAM
    C:\Program Files (x86)\NZXT\CAM\Logs

    By uploading them to a file sharing service and posting it here so we can verify any logged issues, or try to reproduce the errors.

    Thank you.

    Anonymous commented  · 

    Same. Honestly at this point I'm not even surprised anymore. Everytime they update CAM they have about 10 more issues than before the update. This one's a doozy though.

    Anonymous supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base