djheromaster123

My feedback

  1. 8 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: facebook google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    djheromaster123 shared this idea  · 
  2. 82 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: facebook google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    21 comments  ·  CAM Bugs » Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    djheromaster123 commented  · 

    Unplugging the USB header from your mobo and then selecting "Detect Devices" in CAM solves this. I'm so sick and tired of this happening though. I woke up this morning, fired up a game and noticed that my temps were steadily rising! Come to find out, my goddamn AIO's fans were idle! I'm sure my system would've shut itself off to prevent damage but my GPU could've taken a serious hit.

  3. 345 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: facebook google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    21 comments  ·  CAM Ideas  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    djheromaster123 supported this idea  · 
    djheromaster123 commented  · 

    I miss the old CAM. You used to be able to control your Pump's speed separate from your fans. It was also working great for me for months. Ever since the latest update, my Kraken X61 has had a mind of its own. Both my pump and fans RPMs randomly fluctuate as they please.

Feedback and Knowledge Base