CAM Bugs

Please post your bugs/issues here. Be sure to browse first however, as someone may have already submitted a similar issue.

  1. Doesn't work with UT2004?

    I've installed this on my new build & playing Unreal Tournament 2004 but the FPS tab never shows any of my history...do I have to connect them somehow? Not sure if it's not supported or I'm just not doing something as I haven't played other games on here yet

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. 3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Allow fan control below 30 degrees

    Grid+ V2 here;
    We need to be able to control fan speeds for temps below 30 degrees. Currently, my CPU temps are often below 30 degrees when idling, but your minimum percentage (40%) makes the fans go on and off all the time. Why can't we set the fan speeds ourselves below 30?

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, please try the latest update, version 3.6.6. We have made many improvements with that version and it is working more smoothly. Let us know if this issue is still happening to you after updating. Sorry for the previous inconveniences, and thank you for your help.

  4. v3.6.5 literally just as broken as 3.6.4 and 3.6.3 and so on.

    Still have no setting for my Kraken lighting in the CAM software. Can't even turn it off. It's just forever stuck on the default blue. Not even going to mention all the other issues people are having.

    5 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, please try the latest update, version 3.6.6. We have made many improvements with that version and it is working more smoothly. Let us know if this issue is still happening to you after updating. Sorry for the previous inconveniences, and thank you for your help.

  5. Can't change language on version 3.6.5

    When updated to version 3.6.5 , Can't choose language on Settings.
    Only can choose English.
    Reinstall 3 times CAM 3.6.5 still same.

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, we are reworking the translations. Once they are implemented the languages will be applicable once again. Sorry for the inconveniences this may be causing you.

  6. Entering fullscreen on a 720p monitor/tv mushes words together on multiple drive count

    I use a 1080p monitor for my gaming and a 720p tv for viewing other things while gaming, and while I have the app on fullscreen on the 720p monitor, the storage indicator mushes the storage size and "Used" or "Free" together into an ugly mess.

    Image of second screen for context: https://imgur.com/BrvVmXJ

    Image of first screen: https://imgur.com/a/62Slkg2

    The TV is 1360 x 768 to be exact, if that helps at all

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. 3.6.4

    Cam overlay isnt working for me. ive tried turning it off and on,reinstalling cam.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Cam isn't starting minimized even when checked. Overlay isn't working on BF1

    Overlay worked while BF1 started in window mode for the first time. Once changed to fullscreen no more overlay. Doesn't matter if it's manually turned on as that does absolutely nothing. Also when starting the computer cam logs in and then the window is displayed even though the box is checked to start it minimized.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. X52 Smart Temp

    I have the Kraken X52 and it's keeps going back to SMART temp colors of the cpu, instead of staying on breathing or fixed. I'm on the update 3.7.2

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. settings upload failed / vers. 3.5.9

    CAM keeps spaming "settings upload failed every 5 sec. with

    vers. 3.5.9

    8 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Crashing  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. CAM not showing cpu temp or load

    Since 3.6.6 CPU temp and load is not showing.
    Reinstalling etc does nothing.
    Installed 3.6.7 today and it's the same.
    https://imgur.com/a/KPJpmt2

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello Andreas, thank you for informing us of this. It’s a very strange issue. I will email you so that you can send me your logs please.

  12. Cam not showing any speeds.

    Cam not detecting any hard ware, was working fine just hours ago.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. CAM causing my pc to not shutdown or restart

    Besides the many other problems my biggest issue is that if i install cam my pc won't shutdown or reboot tried multiple versions reinstalled windows. I can not kill CAM with taskmanager or taskkill. I have a N7, Kraken x62, Hue+ and a S340 Elite i woould like to use the features of the products.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. I AM TRING TO use this with my phone and my phone says that I need to update the software on my computer but I am not getting a update promt

    I AM TRING TO use this with my phone and my phone says that I need to update the software on my computer but I am not getting a update promt

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. LED strips not detected on n7 motherboard

    I've just recently finished a build using NZXT's n7 motherboard, and my LED strips are not detected by CAM software despite them lighting up (in the default white). I'm currrently using both LED headers on the board, with two LED strips attached to each header. I've completed builds with this same set up before with no trouble, so I would like to know what the problem is

    6 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Good afternoon, please update to 3.6.5 and if your issue continues to occur, provide us with your program logs so we can verify why this is happening. Thank you.

  16. 3.7.2 Log in server unavailable

    Why login: Chances are if your using CAMS you have a product. Wake up team. Most just run it as guest because all we want is LED
    (An error occurred connecting to Server).

    Anyone have an alternative to CAM (led support) /win 10 /2018

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. CAM v3.6.7 breaks Kraken x61 Light

    Just updated CAM to v3.6.7 and I cannot longer change the LED light for the x61. WELL DONE NZXT, WELL DONE, AGAIN!!! Whatever colour I choose and 'apply', it reverts back to the default blue. GG. You are the best.

    Also, the on / off button does not work.

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. Overlay will not come up in world of tanks

    Until this latest patch the overlay had stopped working in world of tanks . Now It works as the game is loading in....but then as soon as I'm in the garage.....no worky again. Try to manually start it....no joy !

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. reported fan speed

    7.3.2 CPU Fan Speed STILL not correct.
    Please fix this and forget all the other log in junk that doesn't work.
    I bought this to control the fan speeds. I would have never purchased this If I knew your software was so bad. Actually forget it. I am removing this piece crap controller from my system.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Hardware  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. Can't change language on version 3.6.2

    When updated to version 3.6.2 , Can't choose language on Settings.
    Only can choose English.
    Reinstall 3 times CAM 3.6.2 still same.

    The old version does not have this problem.

    5 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

CAM Bugs

Categories

Feedback and Knowledge Base