CAM Bugs

Please post your bugs/issues here. Be sure to browse first however, as someone may have already submitted a similar issue.

  1. Cam software 3.6.1 not detecting Grid+ [Windows 10]

    After update to 3.6.1 CAM software stopped detecting the Grid+ controller.

    Doing "Remove Device" from "Devices and Printer" MCP2200 Serial port emulator and restarting the OS solves the problem temporarily, after the following restart the Grid+ stop being detected again

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    3 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Lignting not programable

    Just downloaded upgrade and immediately the problem began, hand to close and reopen app in order to see the 'Lighting' icon and then once highlighting same there was no 'There There' and I am unable to program the lighting.

    7 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, those who had issues with the settings not saving and not being able to log in, please update to 3.6.3, it has proven to work for many who have already tried it. We are aware that some others are having issues with a strange noise in the pump, we are working on that and will have it solved by next release.

  3. cant install newest update

    Like in the topline. I just can skip the newest update for CAM. Klicking "update" does not work. Nothing happens. This is very low!
    Let me guess, i have to uninstall CAM and install the newest version? -.-

    6 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. 6 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, those who had issues with the settings not saving and not being able to log in, please update to 3.6.3, it has proven to work for many who have already tried it. We are aware that some others are having issues with a strange noise in the pump, we are working on that and will have it solved by next release.

  5. Cam Resets the GPU settings if I Use Cam login

    I use CAM 3.6.2 for my CPU.
    Everty time I use CAM an I use the login in cam, it resets my GPU overclocking.
    If I dont use the login in CAM, the CAM saves not the settings. For examle he notiyfied me if the CPU tempature goes over 80 grad celsius.

    Please dont chane anything in my GPU settings!!!
    Please fix it.

    2 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Please go to “Settings” >> “General” >> and click on “Do not detect drive info”. This will stop checking your HD and remove the noises.

  6. 3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    started  ·  0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. Ios app dont get data

    can get the Ios app to get data from my computer.. it just say update the software. and it is up to date. ?

    4 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    I’m sorry, but I don’t understand the issue you are describing. Could you be a little bit more specific as to what your situation is? Thanks.

  8. Allow fan control below 30 degrees

    Grid+ V2 here;
    We need to be able to control fan speeds for temps below 30 degrees. Currently, my CPU temps are often below 30 degrees when idling, but your minimum percentage (40%) makes the fans go on and off all the time. Why can't we set the fan speeds ourselves below 30?

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, please try the latest update, version 3.6.6. We have made many improvements with that version and it is working more smoothly. Let us know if this issue is still happening to you after updating. Sorry for the previous inconveniences, and thank you for your help.

  9. v3.6.5 literally just as broken as 3.6.4 and 3.6.3 and so on.

    Still have no setting for my Kraken lighting in the CAM software. Can't even turn it off. It's just forever stuck on the default blue. Not even going to mention all the other issues people are having.

    5 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, please try the latest update, version 3.6.6. We have made many improvements with that version and it is working more smoothly. Let us know if this issue is still happening to you after updating. Sorry for the previous inconveniences, and thank you for your help.

  10. Can't change language on version 3.6.5

    When updated to version 3.6.5 , Can't choose language on Settings.
    Only can choose English.
    Reinstall 3 times CAM 3.6.5 still same.

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, we are reworking the translations. Once they are implemented the languages will be applicable once again. Sorry for the inconveniences this may be causing you.

  11. 3.6.4

    Cam overlay isnt working for me. ive tried turning it off and on,reinstalling cam.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. Cam isn't starting minimized even when checked. Overlay isn't working on BF1

    Overlay worked while BF1 started in window mode for the first time. Once changed to fullscreen no more overlay. Doesn't matter if it's manually turned on as that does absolutely nothing. Also when starting the computer cam logs in and then the window is displayed even though the box is checked to start it minimized.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. CAM not showing cpu temp or load

    Since 3.6.6 CPU temp and load is not showing.
    Reinstalling etc does nothing.
    Installed 3.6.7 today and it's the same.
    https://imgur.com/a/KPJpmt2

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello Andreas, thank you for informing us of this. It’s a very strange issue. I will email you so that you can send me your logs please.

  14. Can't change language on version 3.6.2

    When updated to version 3.6.2 , Can't choose language on Settings.
    Only can choose English.
    Reinstall 3 times CAM 3.6.2 still same.

    The old version does not have this problem.

    5 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. Cam 3.6.2 no longer showing liquid temp and pump speed - X61

    Cam 3.6.2 no longer showing liquid temp and pump speed - X61
    Also, the displayed cpu fan speed is actually the case fan speed - ASUS Maximus VIII Impact motherboard.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    The liquid temp and pump speed are displayed in the fan settings, by expanding the pump section. We will review the CPU fan speed issue. Thanks for letting us know.

  16. CAM placement - small bug

    small bug with 3.6.0 / 3.6.1 - when CAM starts I move it to a specific place on my 2nd monitor but when I restart CAM / my PC its back on my main monitor in the center.

    4 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. I cannot sign in on Cam 3.6.0-3.6.1, and guest mode doesn't work

    I cannot sign in on Cam 3.6.0-3.6.1. I'm sure my email address and password are both correct. It keep show invalid I don't know why? I can sign in on your site with the same account!

    OK, I give up, but guest mode doesn't work, always stucks in 100%

    SO DO YOU WANT ME TO USE CAM OR NOT?

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, those who had issues with the settings not saving and not being able to log in, please update to 3.6.3, it has proven to work for many who have already tried it. We are aware that some others are having issues with a strange noise in the pump, we are working on that and will have it solved by next release.

  18. Can't log into My Account

    I am a Chinese user, and I can't log in to my account with CAM software since the 3.6.0 update. It shows "Invalid email address or password, please try again." I have tried changing my password and even applied a new account, but neither works for me. I could log in 100% fine before the update, so please fix this issue. Thanks.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, those who had issues with the settings not saving and not being able to log in, please update to 3.6.3, it has proven to work for many who have already tried it. We are aware that some others are having issues with a strange noise in the pump, we are working on that and will have it solved by next release.

  19. CAM 3.6.6 CPU temps still getting stuck

    Temperatures are still getting stuck even when CPU temps rise. Fans will not speed up appropriately causing overheating on CPU while rendering HD video files. Please fix!

    Windows 10, Ryzen 2700x, ASUS Crosshair IV Hero motherboard, GTX 1080Ti GPU, 32GB RAM

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hi, the most recent version, (3.6.7) fixes the wrong temperature reading issue. Please update by downloading from here: https://camwebapp.com/download/

    I’d suggest uninstalling the previous version before installing the new version as a clean install rather than updating it.

    Please let me know if the issue is resolved after this.

    Thanks.

  20. 3.6.0 not detecting grid v2

    Latest cam update does not see my grid fan controller at all anymore

    4 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Desktop  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Hello, those who had issues with the settings not saving and not being able to log in, please update to 3.6.3, it has proven to work for many who have already tried it. We are aware that some others are having issues with a strange noise in the pump, we are working on that and will have it solved by next release.

  • Don't see your idea?

CAM Bugs

Categories

Feedback and Knowledge Base