Encountered an issue with CAM? Post it here!

Can't Login to NZXT Account

I am told my password is incorrect every time. Even after changing it.

16 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Conakry Coggins shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    76 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • Bini commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I cant even login to the NZXT site, changed the password 5 times already nothing works

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        STILL AN ISSUE DRIVING ME MAD EVERY SINGLE FUCKING MORNING!! FIX YOUR SHIT NZXT COS IT'S REALLY FUCKING SHIT!!!!!!!!!!

      • Pablo commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        this program is stupìd shit, it does not work properly at all and it sucks big time FIX IT MAYBE?

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I will never buy nzxt again!!!!!!!!!!!!!!!! I did not spend so much money building a pc to deal with this Cam bullshit every few days.

      • E-Major commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Same problem on ver 3.7.3:

        oom command not allowed when used memory > maxmemory
        Redis server went away

        I don't see why we should even NEED to login for this. Your hardware looked great but not buying anything else if you force this bloatware down my throat.

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Can't log in to cam ver 3.7.3
        with errors:

        oom command not allowed when used memory > maxmemory
        Redis server went away

      • John commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Steps taken so far.
        Restart machine.
        Download and fresh install CAM to 3.7.3.
        Tried auto run, tried manual run.
        Sign in as guest, not working.
        Sign in with Google, not working.
        Sign in with Facebook, not working.

        Errors:-
        1. OOM command not allowed when used memory > maxmemory
        2. Redis server went away

      • Robert commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Can't log in to cam ver 3.7.3
        with errors:

        oom command not allowed when used memory > maxmemory
        Redis server went away

      • Shane commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Have the same problem - I cannot log into the NXZT website and I have reset my password numerous times and each time the result is the same.

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I have been using this program for the last 3 months. I have updated it every time there was a patch. I can not login. I can not change my password neither can log in from facebook. I try to set a new password whatever I try It says invalid. I have tried all the upper letter, lower letter and characters like ''!?@- '' nothing seems works It is truly frustrating. I hope one day I turn on my pc and I dont have to deal with this.

      • BonK commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I also have CAM 3.6.6 installed and since I have not been able to sign in/sync with my google account. The program just seems to freeze up/crash

      • Kenneth commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Also, workaround to log in as guest is not working, because it automatically tries to log in with google, and forever spins on that. So I never get a chance to click continue as guest :S

      • Kenneth commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Yeah, this issue is back again :( Was working, now I can't log in to CAM app or website using google authentication

      • DS commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        this program is stupid in someway ok store the setting and thats it and backup the setting in account . why everytime have to login without login i cant see statues i have to go guest mode .
        for the dev a big f 2 u

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        What a bag of crap, four years and still newly installed and signed up users can't log in. I can log into the site, but not the app. Uninstalling.

      ← Previous 1 3 4

      CAM Bugs

      Feedback and Knowledge Base