Encountered an issue with CAM? Post it here!

CAM wont let me login

OOM command not allowed when used memory > 'maxmemory'

What the hell is this now? It refuses to let me login so I have no proper cooling of my setup.

319 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Anonymous shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    99 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • SilverAmd commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Or just use Cam version 3.5.9.0 it works.

        the latest versions

        3.6.0 – 7/17/18
        3.6.1 – 7/18/18
        3.6.2 – 7/20/18
        3.6.3 – 7/21/18
        3.6.4 – 7/25/18
        3.6.5 – 7/27/18
        3.6.6 – 7/31/18
        3.6.7 – 8/14/18
        3.7.0 – 8/21/18
        3.7.1 – 9/11/18
        3.7.2 – 9/19/18
        3.7.3 – 10/02/18

        they all don't work!!!

      • Jambo commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        No Fan or Kraken control for me anymore. The options have just GONE!

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        In my new "Nr2 mashine" Rysen system i did not pick Kraken as cooling solution. Newer again will i pick up NZXT product corse of this Cam software. Great hardware with hopeles software

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Why have this cloud thing when you cant handle it. Cooling is a crusial for a 3000 Doller Gaming Rig I will sue the fuck out of NZXT if i burn my system becorse of this stupid software it should alwayes start no matter what online-offline it should alwayes start. This is getting redicules. If it is a spy thing you got going then Fucking Stop!!!!!!!

      • anonym commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I've never had any problems with the software, but since this morning = "Redis server went away" or "OOM command not allowed when used memory > 'maxmemory'."

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I've had this problem before, always on Sunday morning when I wake up early. I think the servers are down for maintenance. I get Redis Server Went Away.

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Same here. I am getting so fucking pissed at this stupid software!!! Problems again and again and again

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        DISABLE INTERNET > SIGN IN AS GUEST > ENABLE INTERNET

        Should not have to do this but their (inept) devs have forced CAM to rely on their server running without issues all the time aka CAM has no offline mode which is insanely stupid on a cooling product, something which is very important for PCs.

      ← Previous 1 3 4 5

      CAM Bugs: Desktop

      Feedback and Knowledge Base